Weblog maken
Zoeken


Home Loggy in Loggy starten Top 100 Forum Meer
Brochures.nl Begin pagina
loggy.nl Home
Weblog maken
RSS Feed

Abonneren!

<< vorige | Hoofdmenu | Volgende >>

Wandelen als een Egyptenaar - De evolutie van sandalen


In de mode van de mode, bereiken stijlen van de bereikte over het algemeen een erkenning voor het heden. De basale architectuur van sandalen van vandaag (een zool die grenzen aan de spanning van de riemen) is een werkelijke overheersing in overeenstemming met de sandalen die werden verslaan door eeuwenoude Egyptenaren. De zool van eeuwenoude sandalen was ongeveer ingestort met een verzwakte band in het uiterlijk van de letter Y die de grote teen en de extra teen doorboorde en bevestigd was aan beide loslaten van de voet. Hoewel er overvloedige overeenkomsten zijn in de voltooide sandalen, zijn er veel veranderingen doorgevoerd.

De grote afwijking in eeuwenoude Egyptische sandalen en die van vandaag is de werkelijkheid die wordt geacclimatiseerd om de sandalen te bereiken. Eeuwenoude Egyptenaren accepteerden niet de reeks abstracts die tegenwoordig toegankelijk zijn voor bruidssandalen. In de huidige dag accepteren we bank sandalen vervaardigd van elastische of toegevoegde waterdichte werkelijke en jurk sandalen die kunnen verblijven van suede componenten. In eeuwenoude tijden waren sandalen ongeveer compleet met n echt - kaartblad.Sandalen en klasse
In het eeuwenoude Egypte was er een heldere analyse tussen de hoge en lagere klassen. Alles moest in overeenstemming zijn met de hete Egyptische grond, maar de Egyptische kunst lijkt aan te kondigen dat sandalen de enige toewijzing waren van de uitrusting van de adel. Dit is een hoorbare aberratie in het gevolg van sandalen van vandaag. Sandalen zijn blijkbaar de veel geaccepteerde schoenen in de wereld - ze zijn voor bijna iedereen acceptabel.

Zoals vandaag correct is, werden sandalen van het eeuwenoude Egypte verslagen door zowel mannen als vrouwen. Toen de lagere en hoge chique droeg sandalen, waren er echter onderscheidingen die de klassen gescheiden hielden. Er wordt aangenomen dat sommige hoog chique Egyptische vrouwen hun sandalen bizar met juwelen en toegevoegde versieringen. Vrouwen willen nog steeds toegevoegd in hun sandalen. Als accessoire bij juweelversieringen zijn de sandalen van tegenwoordig toegankelijk in een reeks kleuren, stoffen en hakken hoogtes. Anne Klein sandalen bedekken een uiterlijk van sandalen met platinakleding die juwelen en stenen op zijn centrale riem accepteren. Deze sandalen zijn absoluut een verandering van het basale uiterlijk van sandalen van het eeuwenoude Egypte.

De analyse van de klassen in kozakken werd ook uitgevoerd door de mannen van het eeuwenoude Egypte. De sandalen verslaan door farao's verschilden van die verslagen door geaccepteerde werknemers in het materiaal. Leer was afstandelijk voor chique mannen, zoals farao's en priesters. Geaccepteerde levende mannen droegen sandalen gemaakt van kaartbladeren en voegden samenvattingen toe die ze konden vinden.

Sandalen zijn nog steeds zo geaccepteerd als in het eeuwenoude Egypte en zullen blijkbaar blijven bestaan ​​om stijlen uit het verleden te actualiseren.
13 Juni 2018 Permanente link Google Feed MSN Reporter


Reacties
Naam
(typ de letters en cijfers over)
E-mail
:-) :-d ;-) :-o :-p (h) :-@ :-s :-$ :-( :'( :-| (a) (l) (6) (?) (!) (i) (>) (y)
Outlet NL female 140915 - 030216 468x60
BruidsjurkenA Lijn TrouwjurkZeemeermin TrouwjurkKorte TrouwjurkenAsymmetrische TrouwjurkVintage BruidsjurkBohemian TrouwjurkSimpele TrouwjurkStrand TrouwjurkKanten TrouwjurkTrouwjurk Open RugTrouwjurk StraplessTrouwjurk Lange MouwRoze TrouwjurkRode BruidsjurkJurk BruiloftBruidsmeisjes JurkenVerlovingsjurkBruidsmoederjurkenJurken Voor Bruiloft GastOutfit BruiloftBruiloft JurkjesTrouwschoenen DamesPlatte BruidsschoenenWitte Bruidsschoenen Feestjurken AvondjurkenRode AvondjurkAvondjurk ZwartAvondjurken WitteLange AvondjurkenAvondjurken Met Lange MouwenCocktailjurkRoze CocktailjurkCocktailjurk BruiloftCocktailjurk BlauwGalajurkenGalajurken LangGalajurken KortGalajurk ZwartGalajurk RodeGalajurk WitteGalajurk BlauwVintage GalajurkenGalajurken Met Lange MouwenBruidsmeisjes JurkenJurk BruiloftNieuwjaar JurkjesKerst JurkLange JurkenKorte JurkenVintage JurkenA Lijn JurkFeestjurken PaillettenSexy FeestjurkenGouden JurkenOutfits DamesJurkjesCasual JurkZakelijke JurkZomerjurkjesMaxi JurkMidi JurkMini JurkStrakke JurkKoker JurkSkater JurkPeplum JurkWikkeljurkBlousejurkOverhemdjurkBloemen JurkStippen JurkRode JurkZwart JurkjeWitte JurkGrijze JurkRoze JurkBlauwe JurkLichtblauwe JurkDonkerblauwe JurkMintgroene JurkPaarse JurkKanten JurkenPailletten JurkGlitter JurkGebreide JurkChiffon JurkFluwelen JurkGebreide JurkLinnen JurkDenim JurkStrapless JurkHalter JurkJurk Met ChokerOff Shoulder JurkJumpsuitsPlaysuitsJumpsuit ZwartJumpsuit BlauweLange JumpsuitGala JumpsuitZomer JumpsuitSet KledingBroekpakTop en RokSlipdressSchoenen PumpsZwarte PumpsRode PumpsBeige PumpsBlauwe PumpsZilveren PumpsWitte Pumpsplateau PumpsPeep Toe PumpsStiletto PumpsSlingback PumpsSuede PumpsPumps Met BandjeBruidsschoenenBruidsmeisjes SchoenenSandalsZwart SandalenWitte SandalenZilveren SandalenGouden SandalenGladiator SandalenSandalen Met HakPlatte SandalenDames LaarzenEnkellaarsjesHalfhoge LaarzenKnie Hoge LaarzenOverknee LaarzenZwart LaarzenGrijze LaarzenBruine LaarzenSuede LaarzenLaarzen Met HakGevoerde LaarzenZwarte EnkellaarsjesGrijze EnkellaarsjesBruine EnkellaarsjesGroene EnkellaarsjesEnkellaarsjes Met HakHakken SchoenenZwarte HakkenWitte HakkenKitten HeelsHigh HeelsHoge HakkenSlingbackPeeptoesBlokhakken